Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Praktyki uczniów Zespołu Szkół Rolniczych w Cudzynowicach [ZDJĘCIA, WIDEO]

NOWE
Praktyki uczniów Zespołu Szkół Rolniczych w Cudzynowicach [ZDJĘCIA, WIDEO]

W Żaganiu bezczelny złodziej ukradł kule ortopedyczne starszej pani!

W Żaganiu bezczelny złodziej ukradł kule ortopedyczne starszej pani!

Polecamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Opinie o maturze 2024: matematyka poszła gładko

Opinie o maturze 2024: matematyka poszła gładko

Disney – filmowe porażki 2023 roku i DC

Disney – filmowe porażki 2023 roku i DC