MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe sznycle z indyka - są delikatne, soczyste i mają chrupiącą panierkę. Wypróbuj przepis na najlepsze smażone kotlety

Sznycle z indyka. Krok 2

Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na mięsie kawałek foli spożywczej i delikatnie tłuc tłuczkiem, tylko tyle, by je wyrównać. Folia zapobiegnie pryskaniu mięsa.

Zobacz również

Nagrobki na cmentarzu w Złotym Potoku zniszczone przez powalone drzewa ZDJĘCIA

Nagrobki na cmentarzu w Złotym Potoku zniszczone przez powalone drzewa ZDJĘCIA

Kibice Puszczy zawstydzają innych. Kolejny świetny wyjazd na mecz

Kibice Puszczy zawstydzają innych. Kolejny świetny wyjazd na mecz

Polecamy

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach